Bebek evden eve nakliyat faaliyet alanında icra ettiği yükümlülüğü kurumsal anlamda içselleştiren işletmemiz, Bebek ve çevresinde güvenli nakliyecilik vermektedir.

Bebek ile çevresinde kuruluşumuzca sunulan taşımacılık işlemlerinde, Bebek çevresinde bulunan çalışanlarımız görevlendirilmekte, burada olan hizmet verdiğimiz birey ve kurumlara Bebek departman araç parkında mevcut olan araçlarımız sevk edilmektedir.

Geçmiş usullerle ev taşıma devri artık tasfiye olmuştur. Çağımız platformunda elit anlamla evden eve nakliyat operasyonlarında ustalaşamayan taşımacılık şirketleri, ev taşıma konusunda ilgi çekmemektedir. Evden eve nakliyat kademelerinde profesyonelleşmiş şirket elemanlarımızın tümü kendi vazife alanlarında fazlasıyla tecrübe sahibidir. Yaptığı vazifeyi içselleştirmiş elemanlarla ekiplerini güçlü bir duruma getirmiş bulunan organizasyonumuz adına, müşterilerimize sunduğumuz hizmet sınıfı mühim derecede önem arz eder.

Evden eve Nakliyat işlemlerinde öncelikle eksper faaliyeti yürütülmektedir. Ekspertiz programı bedelsiz yapılır ve eşya taşımacılığı işinin en ciddi bölümlerinden bir tanesini meydana getirir. Ekspertiz hizmetinin kaliteli sunulması, nakliyat süreçleri boyunca problem oluşmasını önleyecektir. Bu nedenle, eksper alanında vazifelendirdiğimiz çalışanlarımız, alanında profesyonel elemanlardır.

İnceleme hizmeti ile aksaklıklar önceden önleniyor.

Eksperlerimiz, ekspertiz hizmeti nedeniyle adresinize geldiği zaman, ilk aşamada evde bulunan tüm eşyaların kaplayacağı alanı ölçer ve lüzumlu olan olacak çelik kasalı taşıma kamyonunu kararlaştırır. Yağmur benzeri havayla ilgili olumsuzluklardan tüm eşyaları muhafaza eden kapalı kasalı ve hususi dizayn edilen araçlarımız, bununla birlikte kuvvetlendirilmiş yay donanımıyla ciddi derecede güvencelidir. Kapalı kasalı araçlarımız son model ve güvenli araçlardır. Nakliye araçlarımızın bakım ve onarımları düzenli olarak yapılır. Sürücülerimiz deneyimlidir.

Eksper elemanlarımız, en uygun nakil aracıyla birlikte lüzumlu olan paketleme öğeleri, istihdam edilecek ekip ve farklı ciddi gereklilikleri inceleme sırasında belirlemektedir. Son aşamada bina çevresel koşulları göz önünde bulundurulur ve lojistik planlaması hazırlanır. İnceleme işlemi sonrası nakliye sigortası yapılır.

Paketleme ve Transfer Aracına İstif

Bebek Evden Eve Nakliyat Organizasyonu hakkında deneyimli durumda bulunan elemanlarımız, ev taşıma hususunda ciddi derecede ciddiyet barındıran paketleme işlerini elit bir tarzla yerine getirmektedir. Sözü edilen hizmetlerle Bebek Evden Eve Nakliyat Firmaları içerisinde, kuruluşumuz öncü bir konumdadır. Kurumumuzun arz ettiği Bebek evden eve nakliyat fiyatları son derece ekonomiktir. Ambalajlama, Evden Eve Taşıma hizmet işlemleri içerisinde en ciddi işlemdir.

Kırılabilecek ya da özel malzemeler adına çeşitli ambalajlama metodları geliştirilmiştir. Buzdolabı gibi elektronik eşyalar ve cihazlar için, hususi balonlu naylonlar uygulanmaktadır. Hacimli eşyalar dikkatle sarılır. Montaj konusunda birikim sahibi elemanlarımız mevcuttur. Eşya ve yüklerinizin hasar görmemesi gayesiyle çeşitli ambalajlama seçenekleri bulunmaktadır.

Eşya taşıma asansörleri, özenli bir şekilde kurulur. Asansörün duvara tam olarak dayanması ve taşıyıcı bölümün düzgün bir halde gidip gelmesi ve sarsılmaması zaruridir Asansörcümüz mesleğinde deneyimlidir. Bebek asansörlü taşımacılık hizmetleriyle kurumumuz, Bebek ve çevresinde olan dairenizde tüm eşya ve malzemelerinizi kısa bir zamanda ve sağlam bir şekilde indirerek araca yüklemekte ve aynı biçimde evinize çıkarmaktadır. Ağır mobilyaların daha önce paketlenmesi ve indirilerek yüklenmesi önemlidir. Ağır malzemeler mukavemetli olduğundan alt bölüme yerleştirilir. Hassas ev eşyaları ve cihazlar daha üst kısımlara yerleştirilir.

Eşya yahut malzemelerin önceki yerde olduğu biçimde taşınacağınız daireye çıkarılmasıyla, eşya taşıma faaliyeti büyük çerçevede bitmiş olur. Ev içinde taşınan malzemelerin belirlediğiiniz gibi yerleştirilmesi ve montaj işlemlerinin yapılması hususunda özel personelimiz çalışmaktadır. Talep edilmesi durumunda tüm eşyaların döşenmesi hizmeti hususunda bayan personel vazifelendirilebilmektedir.

Bebek ya da yakınlarında uluslararası evden eve nakliyat alanında da hizmet sunan kuruluşumuz, bu konudaki işlemlerinde eşya ve malzemeleriniz farklı uzak bölgeye gideceği için ciddi oranda daha dikkatli hareket etmektedir.

Bebek Ofis Taşıma

Şirketimiz Bebek İş yeri Nakliye firmaları arasında sağlam organizasyon yapısı ve mutlak müşteri tatmini düşüncesiyle ciddi işletmelerdendir.

İşyeri taşıma, öteki nakliyat cinslerine nispeten çok daha özel ilgi ve ayrıca deneyim isteyen bir taşıma işidir.

İş yerinizin nakliyesi konusu için firmamızla iletişime geçtiğinizde öncelikle nakliye uzmanımız taşınacak adrese gelir ve büronuzdaki tüm eşyaları inceler. İnceleme sonrasında transfer planı çıkarılır.

Taşıma işinin yapıldığı gün naklin daha seri ve kolay olabilmesi doğrultusunda iş yeri oda oda nakledilir. evrak dolapları ve masaların demonte işlemleri nispeten süzenli olabilmesi gayesiyle kendinden şarjlı vidalama kullanılmaktadır. İşyerinizde mevcut bulunan malzeme ve materyallerin tamamı avrupadan gelen baloncuklu naylonlara sarılır. Dosya ve masalarda bulunan aksesuarlar kolilere konulur ve üstlerine açıklayıcı bilgileri yazılmak suretiyle karışıklıkların önüne geçilir.

Kurumumuz iş yeri taşıma işlemlerini sigorta kapsamına almaktadır.

Bebek Ofis Taşımacılığı hizmetlerinde yıllardır lider konumunu koruyan kurumumuz Kardeşler Nakliyat, güvenilirlik ve profesyonellik ile siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.

 

Yorum bırakın