Caddebostan evden eve nakliyat faaliyetlerinde ifa ettiği misyonu kurumsal uzmanlığı haline getiren organizasyonumuz, Caddebostan ve çevresinde emniyetli ev taşıma hizmetleri vermektedir.

Caddebostan ya da çevre semtlerde kurumumuz tarafından sunulan evden eve nakliyat alanında, Caddebostan çevresinde bulunan çalışanlarımız görevlendirilmekte, buradaki müşterilerimize Caddebostan araç parkımızda olan taşıtlarımız sevk edilmektedir.

Eski tarzla eşya taşıma çağı artık fesholmuştur. Zamanımız platformunda kaliteli bir anlayışla evden eve nakliyat işlerini sabit sorumluluk haline getiremeyen lojistik kuruluşlarına ev eşyalarının taşınması konusunda itibar edilmemektedir. Evden eve nakliyat faaliyetlerinde eğitimli olan kurum elemanlarımızın tamamı kendi sorumluluk dallarında fazlasıyla potansiyel sahibidir. İfa ettiği sorumluluğu yetenek biçimine getirmiş bireylerle çalışan şirketimiz adına, müşteri memnuniyeti herşeyden çok önemlidir.

Ev Nakliyat işlerinde öncelikle eksper hizmetleri uygulanmaktadır. İnceleme hizmetleri ücretsizdir ve taşımacılık işinin en önemli bölümlerinden birini oluşturmaktadır. Ekspertiz organizesinin dikkatlice organize edilmesi, nakliyat işlemleri sırasında arıza oluşmasını önleyecektir. Bu nedenden ötürü, ekspertiz işlemlerinde vazife verdiğimiz kadromuz, alanında profesyonel kişilerdir.

İnceleme hizmetleri sayesinde aksaklıklar meydana gelmeden engelleniyor.

Eksperlerimiz, ekspertiz faaliyetleri için adresinize vardığında, öncelikle evinizde var olan eşya ve taşınacak materyalin kaplayacağı hacmi hesaplar ve lüzumlu olan olacak transfer vasıtasını tespit eder. Nem gibi dış durumlardan tüm eşyaları muhafaza eden çelik kasalı ve hassas dizayn edilen araçlarımız, bununla beraber güçlendirilmiş esneklik donanımlarıyla fazlasıyla korunaklıdır. Çelik kasalı kamyonlarımız yeni ve güvenli araçlardır. Taşıtlarımızın bakımları sürekli olarak takip edilir. Araç operatörlerimiz uzun yılların deneyimine sahip ve uzmandır.

Eksper çalışanlarımız, en uygun taşıma aracıyla beraber lüzumlu olan ambalajlama öğeleri, istihdam edilecek elemanlar ve farklı ciddi gereklilikleri inceleme esnasında tespit etmektedir. Son olarak evin çevresel durumu incelenir ve transfer planlaması belirlenir. Raporlama işlemi sonrasında taşıma sigortası hazırlanır.

Ambalajlama ve Araca İstif

Caddebostan Evden Eve Taşıma İşlemleri hakkında eğitimli durumda bulunan elemanlarımız, ev taşıma hususunda son derece ciddi olan paketleme hizmetlerini kaliteli metodlarla sonuçlandırmaktadır. Sözü edilen kalite muvacehesinde Caddebostan Evden Eve Nakliyat Firmaları arasında, kurumumuz hakim bir statüdedir. Firmamızın sunduğu Caddebostan evden eve nakliyat fiyatları son derece uygundur. Evlerinizde bulunan eşyaların paketlenmesi, Eşya Taşıma hizmet ağı perspektifinde öncelikli olarak ciddiyet atfettiğimiz işlemdir.

Kırılabilecek yahut değerli eşyalarınız için kapsamlı paketleme yöntemleri uygulanmaktadır. Çamaşır makinesi gibi elektronik eşyalar ve cihazlar için, hususi patpat ambalaj malzemeleri kullanılmaktadır. Büyük mobilyalar özenle sarılır. Montaj konusunda uzman kadromuz mevcuttur. Evde bulunan eşyaların zarar görmemesi gayesiyle değişik ambalajlama alternatifleri sunulmaktadır.

Asansör, itinayla kurulmaktadır. Eşya taşıma asansörünün balkona tam dayanması ve yük bölümünün düzgün bir halde gidip gelmesi ve titrememesi zaruridir Asansör operatörümüz mesleğinde tecrübe sahibidir. Caddebostan asansörlü nakliyat hizmetleri sayesinde şirketimiz, Caddebostan ve etrafındaki bölgede olan evinizde eşyalarınızı az bir zaman diliminde ve sağlam bir şekilde zemine indirerek eşya taşıma aracına yerleştirmekte ve benzer şekilde dairenize konumlandırmaktadır. Hacimli möble ve beyaz eşyaların öncelikle paketlenmesi ve indirilerek yüklenmesi önemlidir. Ağır malzemeler sağlam olduğundan öncelikli yerleştirilir. Hassas malzemeler ağır mobilyaların üzerlerine istiflenir.

Tüm eşya ya da malzemelerin benzer şekilde taşınılacak daireye konumlandırılmasıyla, eşya taşıma hizmeti büyük kapsamda tamamlanmış olur. Yeni mekanda ev eşyalarının istenildiği gibi konumlandırılması ve monte aşamasının yapılması konusunda tecrübeli ustalarımız çalışmaktadır. Talepte bulunulması halinde eşyalarınızın tam olarak yerleşmesi işlemleri hususunda bayan personel görevlendirilmektedir.

İstanbul evden eve eakliyat ve ofis taşıma alanında olduğu gibi, Caddebostan yahut çevre semtlerde uluslararası evden eve nakliyat kapsamında da hizmet sunan firmamız, söz konusu husustaki organisazyonlarında eşya ve malzemeleriniz başka uzak bölgeye ulaştırılacağı için çok daha itinalı davranmaktadır.

Yorum bırakın