Caferağa evden eve nakliyat sahasında ifa ettiği misyonu kurumsal uzmanlığı haline getiren organizasyonumuz, Caferağa ve civarında güvenli nakliyat hizmetleri sağlamaktadır.

Caferağa ile çevre ilçelerde firmamızca yapılan taşımacılık hizmetlerinde, Caferağa’da ikamet eden çalışanlarımız vazifelendirilmekte, buradaki taşıma işlerini yaptığımız birey ve kuruluşlara Caferağa alan araç parkında bulunan taşıma araçlarımız yönlendirilmektedir.

Geçmiş usullerle ev taşıma dönemi bu zamanda fesih olmuştur. Bu gün kaliteli anlamda evden eve nakliyat hizmetlerini içselleştiremeyen nakliye kurumlarına ev taşıma konusunda itibar gösterilmemektedir. Evden eve nakliyat süreçlerinde birikim kazanmış kurum elemanlarımızın hepsi kendi sorumluluk sahalarında fazlasıyla tecrübelidir. Yaptığı vazifeyi içselleştirmiş şahıslarla çalışan işletmemiz için, müşteri memnuniyeti herşeyden çok mühimdir.

Evden eve taşıma işlemlerinde öncelikle eksper programı yürütülmektedir. Eksper işlemi ücretsizdir ve taşıma hizmetinin en mühim aşamalarından biridir. İnceleme hizmetlerinin nitelikli sunulması, eşya taşıma süreçleri boyunca sıkıntı oluşmasını enlelleyecektir. Söz konusu nedenden ötürü, raporlama alanında görevlendirdiğimiz çalışanlarımız, işinde profesyonel elemanlardır.

İnceleme organizesi sayesinde aksaklıklar önceden engelleniyor.

Eksper personelimiz, raporlama hizmeti amacıyla adresinize vardığında, ilk aşamada eşyalarınızın miktarını hesaplar ve gereken olacak nakliyat kamyonunu belirler. Yağmur ve toz benzeri harici durumlardan tüm eşyaları koruyan kapalı kasa ve kendine özgü dizayn edilen araçlarımız, bununla birlikte kuvvetlendirilmiş sarsıntı önleyici sistemleriye son derece korunaklıdır. Çelik kasalı kamyonlarımız konforlu ve güvenlidir. Araçlarımızın periyodik bakımları düzenli olarak yapılır. Sürücülerimiz deneyimlidir.

Eksper kadromuz, en uygun nakliyat vasıtasıyla birlikte gerekli olan ambalajlama materyali, istihdam edilecek ekip ve diğer ciddi gereksinimleri ekspertiz sırasında belirlemektedir. Ekspertiz işlemi bitiminde taşınacak yerin çevresel koşulları göz önünde bulundurulur ve transfer planlaması yapılır. Raporlama aşaması sonrasında güvence adına sigorta poliçesi yapılır.

Taşınacak eşyaların sarılması ve Transfer Aracına Yükleme

Caferağa Evden Eve Nakliyat Faaliyetleri hususunda tecrübe sahibi olmuş eleman kadromuz, ev taşıma konusu için yüksek derecede önem barındıran ambalajlama işlerini uzman yöntemlerle yapmaktadır. Sözü edilen kalite perspektifinde Caferağa Evden Eve Nakliyat Firmaları içerisinde, firmamız hakim bir konumdadır. Kuruluşumuzun sunduğu Caferağa evden eve nakliyat fiyatları son derece uygundur. Eşyaların paketlenmesi, Evden Eve Nakliye hizmet faaliyetleri içerisinde en ciddi aşamadır.

Narin yahut kıymetli malzemeleriniz için özel paketleme metodları geliştirilmiştir. Televizyon gibi ev makineleri ve aygıtlar için, özel ambalaj bileşenleri tercih edilmektedir. Büyük eşyalar özenle ambalajlanır. Montaj hizmetleri için tecrübe sahibi çalışanlarımız mevcuttur. Eşyalarınızın hasar görmemesi gayesiyle değişik ambalajlama alternatifleri bulunmaktadır.

Taşıma asansörü, özenli bir şekilde kurulur. Asansörün kurulacağı yere tam olarak yaslanması ve yük bölümünün dengeli bir biçimde çıkıp inmesi ve sallanmnaması gereklidir Asansör şoförümüz asansör kullanımı hakkında tecrübelidir. Caferağa asansörlü nakliyat hizmetleri neticesinde işletmemiz, Caferağa ve civarında bulunan daire yada ofisinizde eşyalarınızı az bir zamanda ve emniyetle aşağıya indirerek araca yerleştirmekte ve aynı biçimde evinize çıkarmaktadır. Hacimli möble ve beyaz eşyaların öncelikle ambalajlanması ve aşağıya indirilerek istiflenmesi önemlidir. Ağır mobilyalar sağlam olması nedeni ile alt kısma istiflenir. Hassas ev eşyaları ve elektronik aygıtlar daha üstlere yerleştirilir.

Tüm eşya yahut malzemelerin getirildikleri yerde yapıldığı gibi taşınılacak daireye çıkarılmasıyla, taşınma süreci genel olarak biter. Yeni adreste eşya ve malzemelerinizin istediğiniz biçimde konumlandırılması ve monte işlemlerinin yapılması için tecrübeli personelimiz vazifelendirilmektedir. İstenildiği taktirde tüm eşyaların tam olarak yerleşmesi işlemi hususunda bayan eleman vazifelendirilebilmektedir.

Caferağa ya da yakınlarında uluslararası evden eve nakliyat alanında da hizmet veren işletmemiz, söz konusu konudaki faaliyetlerinde eşyalarınız diğer bir uzak bölgeye ulaştırılacağından dolayı çok daha itinalı işlem yapmaktadır.

 

Yorum bırakın