Teşvikiye evden eve nakliyat alanında ifa ettiği misyonu kurumsal bir kalıpta özümsemiş olan firmamız, Teşvikiye ve civarında güvenli nakliyat hizmetleri sağlamaktadır.

Teşvikiye ve çevresinde kuruluşumuz tarafından yürütülen taşımacılık kapsamında, Teşvikiye çevresinde ikamet eden elemanlarımız istihdam edilmekte, bu lokasyondaki müşterilerimize Teşvikiye otoparkımızda mevcut bulunan araçlarımız yönlendirilmektedir.

Önceki tekniklerle ev eşyalarının taşınması çağı bu zamanda fesholmuştur. Şimdiki zamanlarda elit çözümlerle evden eve nakliyat eylemlerini içselleştiremeyen taşıma kurumlarına ev taşıma hakkında rağbet gösterilmemektedir. Evden eve nakliyat faaliyetlerinde profesyonelleşmiş kurum elemanlarımızın hepsi kendi hususi vazife alanlarında son derece potansiyel sahibidir. Yaptığı görevi zanaat biçimine getirmiş şahıslarla kadrosunu güçlendiren organizasyonumuz adına, hizmet arz ettiğimiz kuruluş ve kişilerin firmamızdan memnuniyet duyması kayda değer oranda önem taşır.

Ev taşıma operasyonlarında öncelikle inceleme faaliyetleri yerine getirilmektedir. İnceleme hizmeti ücretsizdir ve taşıma hizmetinin en önemli kısımlarından birini meydana getirir. İnceleme organizesinin titiz bir şekilde ifa edilmesi, eşya taşıma faaliyetleri boyunca sorun oluşmasını önleyecektir. Sözü edilen gerekçeyle, eksper işlemlerinde vazife yapan personelimiz, mesleğinde eğitimli kişilerdir.

Ekspertiz organizesi ile sorunlara ortaya çıkmadan engel olunabilmektedir.

Eksper personelimiz, ekspertiz faaliyetleri amacıyla evinize ulaştığında, herşeyden önce eşyalarınızın miktarını ölçer ve lüzumlu olan olacak taşıma aracını tespit eder. Nem ve toz benzeri havayla ilgili durumlardan eşya ve malzemelerinizi muhafaza eden kapalı kasa ve hususi tasarlanmış araçlarımız, aynı zamanda mukavemeti artırılmış süspansiyon sistemleriye son derece korumalıdır. Kapalı kasalı araçlarımız bakımlı ve güvenli araçlardır. Araçlarımızın periyodik bakımları daimi bir şekilde takip edilir. Sürücülerimiz uzun senelerin tecrübesine sahip ve ehildir.

Eksperlerimiz, en uygun lojistik aracıyla beraber ihtiyaç olacak paketleme gereçleri, istihdam edilecek ekip ve farklı mühim gereklilikleri ekspertiz esnasında belirlemektedir. İnceleme işlemi bitiminde evin muhit koşulları göz önünde bulundurulur ve lojistik programı belirlenir. Raporlama aşaması akabinde güvence gayesiyle sigorta poliçesi hazırlanır.

Eşyaların paketlenmesi ve Kamyona İstif

Teşvikiye Evden Eve Taşımacılık Faaliyetleri hususunda profesyonel olan elemanlarımız, eşya taşıma konusunda ciddiyetle ehemmiyet içeren paketleme işlemlerini seçkin yöntemlerle yerine getirmektedir. Sözü edilen yüksek hizmet kalitesiyle Teşvikiye Evden Eve Nakliyat Firmaları içerisinde, firmamız ciddi bir yerdedir. Şirketimizin arz ettiği Teşvikiye evden eve nakliyat fiyatları oldukça uygundur. Eşyaların paketlenmesi, Eşya Taşıma servis ağı içerisinde öncelikli olarak ciddiyet atfedilen aşamadır.

Kırılması muhtemel veya kıymetli materyaller adına özel paketleme usulleri uygulanmaktadır. Bilgisayar gibi beyaz eşya ve aygıtlar için, çeşitli ambalaj malzemeleri uygulanmaktadır. Hacimli mobilyalar itinayla paketlenir. Monte işleri için deneyimli personelimiz görevlendirilmektedir. Eşyalarınızın tahribat almaması amacıyla değişik ambalajlama alternatifleri bulunmaktadır.

Nakliye asansörü, itinayla kurulmaktadır. Asansör aracının balkona tam olarak birleşmesi ve eşya taşıma bölümünün kolay bir şekilde gelip gitmesi ve sarsılmaması zorunludur Asansör operatörümüz bu hususta tecrübe sahibidir. Teşvikiye asansörlü nakliyat hizmetleriyle firmamız, Teşvikiye ve etrafındaki bölgede bulunan evinizde eşyalarınızı kısa zamanda ve emniyetle indirerek nakliye aracına yerleştirmekte ve benzer biçimde yukarıya konumlandırmaktadır. Ağır möble ve beyaz eşyaların ilk aşamada ambalajlanması ve aşağıya indirilerek yüklenmesi önemlidir. Hacimli malzemeler sağlam olması sebebi ile alt bölüme istiflenir. Hassas eşyalar hacimli mobilyaların üstüne istiflenir.

Tüm eşyaların aynı şekilde yeni eve konumlandırılmasıyla, eşya taşıma süreci genel anlamda bitmiş olur. Yeni adreste eşya ve malzemelerinizin konumlandırılması ve montaj işlerinin tamamlanması konusunda tecrübeli ustalarımız vazifelendirilmektedir. İstenildiği taktirde taşınan malzemelerin tamamen yerleşmesi işlemi konusunda bayan eleman temin edilmektedir.

Teşvikiye ile çevresinde uluslararası evden eve nakliyat alanında da hizmet veren organizasyonumuz, söz konusu husustaki işlemlerinde eşya ve malzemeleriniz başka uzak bölgeye gideceğinden dolayı kayda değer oranda daha itinalı olmaktadır.

Teşvikiye Depolama

Eşya depolama, şirketimizin sunduğu güvenilir hizmetler arasındadır. Depolama, her hangi bir eşya çeşidinin (mesela araba ve motosikletler, ofis eşya ve malzemeleri, konut eşyaları, korumak zorunda olduğunuz fazlalık eşya ve malzemeler, sandıklar ve bunlara benzer eşya ve malzemeler) korumalı depolarda ve hususi bölmelerde korunması faaliyetidir.

İşletmemiz, İstanbul Teşvikiye’de ev taşıma ve ofis nakliyesi işlemleriyle beraber, hizmet verdiği kişi ve kurumların arzusu etrafında uygun maaliyetlerle kısa veya geniş süreliğine depolama faaliyetleri de uygulamaktadır. 1 seneliğine veya daha fazla periyotta depolama sözleşmelerinde 1 kereliğine mahsus olmak üzere nakliye ücretsizdir.

Daimi olarak kamera sistemleri vasıtasıyla muhafaza altında olan depolama binalarımız, yangın, soygun ve benzeri olumsuzluklara karşı da sigortalıdır.

Kurumumuz tarafından belirlenen depolama fiyatları, son derece makul fiyatlardır. Daha sonra başka maliyetler tahakkuk ettirilmemektedir. Bütün maliyet, önceden müşterilere bildirilmektedir. Müşterilerimizin tatmininin hedeflendiği eşya barındırma alanında, lüzumlu olan her şey kurumumuzca hesap edilmiştir.